Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Bonte Schapenfokkerij Het Venneke

Het Nederlands Bonte Schaap                        The Dutch Spotted Sheep

Bonte Dekram 2014 voor het lammerseizoen 2015

Deze ram is nu een jaar oud en geeft mooie diepzwarte bonte lammeren met een harde groei. De nakomelingen zijn mooi in verhouding. Het grotendeel van de lammeren in 2015 zijn van deze ram.

ARR/ARR en Zwoegervrij gecertificeerd

Dekrammen 2014 voor het lammerseizoen 2015

Ruim ontwikkelde donkerbonte rammen met veel luxe en dunne onbewolde staarten. Op de foto zijn ze een half jaar oud.

Fokram 2011 voor het lammerseizoen 2014

Deze ram is van maart 2011 met een gewicht van zo'n 130kg en heeft een schofthoogte van circa 85cm.Hij is beoordeeld als zijnde een zeer goede ram met veel kwaliteit en een rustig karakter. Heeft mooie fijne wol en een dunne korte staart. Kortom een aanwinst voor de fokkerij! ARR/ARR en Zwoegervrij Klik op de foto om te vergroten!

Fokram 2012 voor het Lammerseizoen 2014

Deze dekram is van maart 2012 en weegt zo´n 100kg. Heeft een mooie bouw en met flink wat lengte. Ik verwacht dat de nakomelingen veel lengte laten zien met een goede verhouding . Deze ram is ingezet op nakomelingen van bovenstaande ram. ARR/ARR en Zwoegervrij Klik op de foto om te vergroten!

Fokram 2012 voor het Lammerseizoen 2014

Deze dekram is van maart 2012 en weegt zo'n 100 kg Hij wordt ingezet op de jonge ooien. Hij is zeer goed van soort en heeft een mooie korte fijne onbewolde staart. Tevens een hele mooie sprekende kop met een goede bontfactor. ARR/ARR en Zwoegervrij Klik op de foto om te vergroten!

Fokram 2011 voor het lammerseizoen 2012

Deze ram is nu een jaar en weegt zo´n 75kg. Heeft een mooie bouw en is fijn van soort. Ik vindt de kopaftekening en bevlektheid zeer mooi. Deze ram is ingezet op de jonge ooien. ARR/ARR en Zwoegervrij. Klik op de foto om te vergroten!

Fokram 2010 voor het lammerseizoen 2011

Deze ram weegt 130kg en heeft een schofthoogte van 80cm. Hij is beoordeeld als zijnde een zeer goede ram met veel kwaliteit en een rustig karakter. Kortom een aanwinst voor de fokkerij! Klik op de foto om te vergroten!

Fokram 2010 voor het lammerseizoen 2011

Dit is een zoon van bovenstaande vader met extreme ontwikkeling en groei van meer dan 400 gram per dag. Heeft een leeftijd van 2 jaar en weegt 140 kilo met een schofthoogte van 85 cm Wordt ingezet op oude schapen. ARR/ARR en Zwoegervrij Klik op de foto om te vergroten!

Fokram 2010 voor het lammerseizoen 2011

Hele fijne luxe vaste ram met een hoge groeindex in de nakomelingen. Wordt ingezet op jonge ooien. ARR/ARR en Zwoegervrij Klik op de foto om te vergroten!